Forum » Theekransje » Eredivisie Scheidsrechters Blundertopic

 1. Pleeborstel

  Het nieuwe voetbalseizoen is weer begonnen. Dat betekend ook dat de Nederlandse scheidsrechters weer hun ding aan het doen zijn: Blunderen.

  In dit topic verzamelen we alle grote blunders zoals: Het niet geven van rood, het zogenaamd niet zien van een penalty enz.

  Als we dit tot het eind van het jaar vol kunnen houden tellen we alle fouten v.d. scheidsrechters op en krijgt de scheidsrechter met de meeste foute de felbegeerde Mastaline ....... Prijs. (Naam moet nog verzonnen worden, kom maar met suggesties.)

  Ik begin:

  RKC Waalwijk - FC Utrecht 01-08-2009

  Scheidsrechter: Wegereef

  Wat gebeurde er?

  RKC keeper Jurgen Wevers gaf OVERDUIDELIJK een bewuste elleboog aan FC Utrecht aanvaller Jacob Mulenga.

  Wat had hij moeten doen?

  Direct rood..


  Er was ook nog iets met Wiedemeijer maar wat weet ik niet meer...

  Bewerkt door Pleeborstel op zo 02-08-2009 om 23:55
  zo 02-08-2009 om 23:55
Reacties (1)

Reageren
 1. Tim

  Jezus man, jij hebt zeker net Studio Voetbal zitten kijken.
  Keeper loopt alleen een beetje breed weg, die speler loopt expres in de weg zodat hij niet snel kan uittrappen en RKC een gelegenheid geeft om te counteren.
  Als die kel op de grond was gepleurt omdat hij een elleboog kreeg, had die waarschijnlijk nog een vrije trap tegen gehad ook, wegens het hinderen van de keeper.
  Omdat je FC Utrecht fan bent kan je er niet meer realistisch naar kijken:\'). Daarbij blaas je het nog harder op dan Hugo Borst net al deed:\')~!

  Owja, weer on-topic ofzo. Wiedemeijer zag de overduidelijke penalty voor AZ niet waardoor hun de 3-3 onthouden werdt. Vervolg was dat Swerts maar twee ellebogen moest uitdelen en Pelle maar drie keer moest na-trappen, waardoor ze beide van het veld werden gestuurd met rood. Hoe dom kan je zijn... Dat vergeten ze natuurlijk weer te zeggen, maar dat zag de scheids wel goed, was ook niet moeilijk aangezien hij er 3m vanaf stond. Maakt de
  actie van de AZ spelers des te dommer:\')...

  ma 03-08-2009 om 01:39
Reageren