Forum » Webdesign » php naar flash woelmuis reclame?

  1. Alexkramer

    hallo,
    ik gebruik woelmuis webhosting en
    ik heb een bezoekersteller in php gemaakt.
    die ziet er zo uit :

    Code
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    
    <?php
    $bestand 
    "bezoekersTeller.txt";
    $openen fopen($bestand,"r");
    $inhoud fgets($openen);
    fclose($openen);
    $aantal intval($inhoud);
    $aantal++;
    $openen fopen($bestand,"w");
    fwrite($openen,$aantal);
    fclose($openen);
    echo 
    "&aantal=$aantal";
    ?>


    en elke keer als ik op de pagina komt slaat hij netjes op.
    als ik met flash de volgende code uitvoer (AS 2) :

    Code
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    
    stop();

    bezoekersTeller = new LoadVars();
    bezoekersTeller.load("http://www.webmuizen.woelmuis.nl/bezoekersTeller_opslaan.php");
    bezoekersTeller.onLoad = function()
    {
        aantal = this.aantal
        
    };


    mijn tekstvak heeft dus een variabele aantal.
    dan komt er het aantal te staan met de reclame van woelmuis : foto uploaden.
    dus als ie bv op 100 staat staat er daar : 100 Foto uploaden...
    kan iemand een andere code geven waarmee die reclame weg gaat?

    alvast bedankt,

    Alex Kramer

    Bewerkt door Alexkramer op wo 13-07-2011 om 19:15
    wo 13-07-2011 om 19:13
Reacties (4)

Reageren
  1. Aar

    Met strstr() bijvoorbeeld, of str_replace?

    Nog beter om gewoon betaalde hosting te nemen, kost niks meer tegenwoordig.

    wo 13-07-2011 om 21:02
  2. Ieuan

    Je kunt het filteren, of je PHP file een input veld oid terug laten geven, en daarvan alleen de value gebruiken.
    Of inderdaad een betaalde hosting zoeken.
    Op zich kan ik je ook wel hosting geven voor dit soort tests (gratis, directadmin, zonder reclame).




    Klik hier niet!
    do 14-07-2011 om 15:36
  3. Alexkramer

    sorry,
    maar ik ben net nieuw in php.
    kan iemand mij dan uitleggen wat dan de nieuwe php code moet zijn?
    en ik wil het graag gratis houden...
    het is voor de lol ook als kost het bijna niks.

    do 14-07-2011 om 18:31
  4. Aar

    Zelf wat proberen kan geen kwaad natuurlijk he

    Kijk eens naar: strstr() en str_replace()?

    vr 15-07-2011 om 09:51
Reageren