Forum » Javascript » [js] Plaatje herladen

  1. Thomasv6

    Hallo allemaal,

    Ik zou graag willen weten als het mogelijk is met javascript om in een tabel een plaatje te laten laden die in de breedte bijv 30% van de tabel met een plaatje kleurt.. en dat met een bepaalde snelheid die je kan aanpassen. En kan het ook dat als de tabel bijv. voor 33% geladen is dat er een ander plaatje wordt geladen?

    Bvd. Thomasv6

    P.s als ik het onduidelijk heb uitgelegt, zeg het dan even

    di 06-06-2006 om 14:04
Reacties (12)

Reageren
  1. Tim

    Is niet mogelijk volgens mij, je kan wel body onload gebruiken als de pagina helemaal geladen is. Maar volgens mij niet als die bv 30% geladen is...

    di 06-06-2006 om 14:15
  2. Christan

    hij bedoelt denk ik zoiets als jou % balkje die toen was voor V2 van snake\'s signchat.

    di 06-06-2006 om 14:23
  3. Thomasv6

    zoiets ja

    di 06-06-2006 om 14:28
  4. Tim

    Quote: thomasv6
    zoiets ja
    Waarom jat je niet de bron zoals de meeste al doen?

    di 06-06-2006 om 14:28
  5. Thomasv6

    Quote: snake86

    [..]Waarom jat je niet de bron zoals de meeste al doen?
    Geen zin in, moet ik dat doen dan? Vink zo onbeschoft..

    di 06-06-2006 om 14:30
  6. Christan

    Quote: snake86

    [..]Waarom jat je niet de bron zoals de meeste al doen?


    is dat balkje dan geen php ?

    di 06-06-2006 om 14:41
  7. Tim

    Quote: christan
    is dat balkje dan geen php ?
    Nee rip-aars, dat is geen PHP, volgens mij weet je nog niet eens wat PHP is, want PHP is server sided en kan alleen worden toegepast als de pagina wordt herladen...

    di 06-06-2006 om 14:46
  8. Thomasv6

    @ snake, als ik het mag rippen, kan je het dan niet gewoon ff posten want vat er geen donder van..

    di 06-06-2006 om 14:59
  9. Mike

    Quote: thomasv6
    @ snake, als ik het mag rippen, kan je het dan niet gewoon ff posten want vat er geen donder van..


    Omfg, denk je dat Snake dom is . Ga lekker zelf maken ipv sneu rippen .

    di 06-06-2006 om 15:02
  10. Thomasv6

    @ mikiej15, ik vroeg hulp nou en als ik dan deze reactie van snake krijg..

    Quote: snake86

    [..]Waarom jat je niet de bron zoals de meeste al doen?
    ja dan kan die em net zo goed posten.. ik vroeg alleen wat hulp

    di 06-06-2006 om 15:04
  11. Rene

    Maak gewoon een Timeout in JS, bij window.onload = function() { }
    Dan maak je timeout van 0010, daarna 0020 oid.
    Of je maakt een Interval waarmee je bijv na elke 10 sec. iets laat uitvoeren, waardoor het lijkt alsof hij aan het laden is.

    Niet moeilijk, je moet gewoon wat ervaring hebben in JavaScript, dus bekijk wat scripts, pruts daar wat mee, en danzal het wel lukken.

    evt. voorbeeld:

    Code
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    32
    33
    34
    35
    36
    37
    38
    39
    40
    41
    42
    43
    44
    45
    46
    47
    48
    49
    50
    51
    52
    53
    54
    55
    56
    57
    58
    59
    60
    61
    62
    63
    64
    65
    66
    67
    68
    69
    70
    71
    72
    73
    74
    75
    76
    77
    78
    79
    80
    81
    82
    83
    84
    85
    86
    87
    88
    89
    90
    91
    92
    93
    94
    95
    96
    97
    98
    99
    100
    101
    102
    103
    104
    105
    106
    107
    108
    109
    110
    111
    112
    113
    114
    115
    116
    117
    118
    119
    120
    121
    122
    123
    124
    125
    126
    127
    128
    129
    130
    131
    132
    133
    134
    135
    136
    137
    138
    139
    140
    141
    142
    
      /*
        2 Divje\'s nodig,
        DIV 1 id: container
        DIV 2 id: loader
      */

      var divs = new Array ( \'container\', \'loader\' );

      /*
        Om de hoeveel seconde
      */

      var sec  = 10;

      /*
        Eindigen na
      */

      var ende = 5; # keer

      /*
        Is current
      */

      var current;

      /*
        Interval var
      */

      var int;

      function LoadLoader ( )
      {

              /*
                Close body
              */

              var een = document . getElementById( divs [ 0 ] );

              if ( een )
              {

                      een . style . display = \'none\';

              }

              /*
                Show loader body
              */

              var loader = document . getElementById( divs [ 1 ] );

              if ( loader )
              {

                      loader . style . display = \'block\';
                      loader . innerHTML       = \'Loading..\';

              }

              /*
                Set interval
              */

              int = setInterval ( \'Set_Loader();\', sec );

      }

      function Set_Loader ( )
      {

              if ( current != end )
              {

                      /*
                        Update current..
                      */

                      current++;

                      /*
                        Update loader
                      */

                      var loader = document . getElementById( divs [ 1 ] );

                      if ( loader )
                      {

                              loader . style . display = \'block\';
                              loader . innerHTML       = \'Loading next DATA \' + current;

                      }

              }
              else
              {

                      /*
                        Show body
                      */

                      var een = document . getElementById( divs [ 0 ] );

                      if ( een )
                      {

                              een . style . display = \'block\';

                      }

                      /*
                        Close loader body
                      */

                      var loader = document . getElementById( divs [ 1 ] );

                      if ( loader )
                      {

                              loader . style . display = \'none\';

                      }

                      /*
                        Clear interval
                      */

                      clearInterval( int );

              }

      }

      window.onload = function()
      {

              Load_Loader( );

      }

    di 06-06-2006 om 16:06
  12. Thomasv6

    OKe, maar waar kan je de plaatjes invullen die moeten worden verdubbeld en de plaatjes die gewoon moeten blijven?

    wo 07-06-2006 om 18:32
Reageren