16/06/2011 21:34

Internet Explorer 9.0.1 is beschikbaar


Gisteren bracht Microsoft de eerste update van Internet Explorer 9 uit, Internet Explorer 9,0,1 is sinds die dag beschikbaar voor gebruik. Dat Microsoft het versienummer van zijn browser op deze manier verhoogt is zeer uitzonderlijk, maar het zal niet de eerste keer zijn dat dit zal gebeuren. Zoals Microsoft al eerder had gezegd, was het niet meer de bedoeling dat het ontwikkelteam achter Internet Explorer weer stil zou blijven zitten.

In plaats daarvan begon de software gigant, even na de officiƫle release van IE9 met IE10. Microsoft houd dus woord.

In IE9.0.1 zijn enkel kwetsbaarheden gedicht in de browser. Microsoft raad wel aan om deze update zo snel mogelijk uit te rollen. Hij wordt automatisch beschikbaar gesteld via Windows Update.
Door Loller1 In Browsers Bron MSDN Blogs

Reacties (3)

Reageren
 1. Tim

  Sorry, maar ik kan het niet laten hier even in te gaan krassen:

  Quote

  Gisteren, 15 juni 2011, bracht Microsofts Internet Explorer team de eerste update van Internet Explorer 9 uit, Internet Explorer 9.0.1 is sinds die dag beschikbaar voor gebruik. Dat Microsoft het versienummer van hun zijn browser op deze manier verhoogt is zeer uitzonderlijk, maar het zal niet de enigste enige keer zijn dat dit zal gebeuren.

  Zoals Microsoft al eerder had gezegd, was het niet meer de bedoeling dat het ontwikkelteam achter Internet Explorer weer stil zou blijven zitten. In plaats daarvan begon de software gigant, even na de officiƫle release van IE9 met IE10. Microsoft houdt dus woord.

  In IE9.0.1 zijn enkel kwetsbaarheden gedicht in de browser. Microsoft raadt wel aan om deze update zo snel mogelijk uit te rollen. Hij wordt automatisch beschikbaar gesteld via Windows Update.

  do 16-06-2011 om 22:59
 2. Crimineeltj

  Oke dus niet zoveel boeiende verbeterde dingen, Gewoon wat bugs enzo die gedicht zijn.

  Ik heb een pc bij een klant van me met vista ultimate en daar draait ie9 echt kut op, Het draait wel maar zodra je facebook spelletjes enzo gaat gebruiken word die zo langzaam dat je het spelletje niet kan spelen en ie8 geen probleem.
  Java en alles is ook up2date gewoon dus vind het een beetje raar probleem.


  Online Opslag nodig hier de oplossing http://db.tt/HagL8IMK
  ma 20-06-2011 om 10:10
 3. Loller1

  10 augustus 2011 is Internet Explorer 9.0.2 gelanceerd. Het patcht in totaal 5 bugs.

  do 11-08-2011 om 14:56
Reageren