03/03/2012 19:56

'Samsung Galaxy S III in april te koop'


Een marketingpartner van Samsung heeft gemeld dat de opvolger van de Galaxy S II, de Galaxy S III, in april in de winkels moet liggen. Dat zou de release datum zijn voor het Verenigd Koninkrijk, een release in Belgiƫ en Nederland licht dus niet ver weg.

Cheil Worldwide zou tegen de Koreaanse tak van ZDNet hebben gemeld dat de Galaxy S III in april beschikbaar zou moeten zijn. Dat klopt met eerdere geruchten die de ronden deden. Samsung zelf weigert commentaar te geven. De Olymische Spelen zou door Samsung gaan worden gebruikt om het nieuwe Android vlaggenschip te gaan promoten. De voorbereidingen daarvoor zouden al in volle gang zijn.

Verwacht wordt dat Samsung de Galaxy S III deze maand aan zal kondigen op een door het bedrijf zelf gemaakt evenement. Enkele weken later zou de smartphone dan al in de winkels moeten liggen. Toch gingen er al berichten de wereld rond dat Samsung een wereldwijde release aan het plannen is, dat zou de reden zijn dat de nieuwe smartphone niet werd aangekondigd op het MWC.

Ook over de specificaties van telefoon is ook al veel uitgelekt. Samsung zou zijn eigen vierkernige Exynox-soc gaan gebruiken in de telefoon en er zijn geruchten die wijzen op een Full HD scherm van 1920 op 1080 pixels. Het scherm zou een grote hebben van 4,8".
Door Loller1 In Mobile devices Bron Tweakers.net

Reacties (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit bericht.
Reageren